Een correctie: een goed moment om de portefeuille uit te breiden

Beste mensen,
 
Op mijn laatste mail “Komt de crash er aan ?” van vorige maand kreeg ik een vriendelijke reactie dat mijn berichten vaak zwaar op de hand zijn en angst aanjagen.  Tja, het ligt wat in mijn karakter om dingen te voorzien en er voor te waarschuwen.  Maar ik ga een poging doen hier meer rekening mee te houden en wat positiever te schrijven.  Ik merk trouwens dat heel wat mensen ongevoelig zijn voor dit soort waarschuwingen en dit “soort zever” gewoon van tafel schuiven.  Het zij zo.
 
Na een verdubbeling in prijs van Bitcoin de laatste 6 maanden zien we nu een correctie.  Dit zijn de momenten om de portefeuille wat uit te breiden.  Wie pas begint met het aanleggen van een crypto-portefeuille raad ik aan om in de eerste weken tot 70% van de beoogde investering aan te kopen en in eigen bezit te nemen, al doen exchanges steeds moeilijker om jouw crypto’s naar jouw wallet te sturen.  Bij correcties zoals deze kan je dan enkele keren bijkopen aan lagere koersen om zo tot 100% van jouw beoogde investering te komen.
 
Mensen die gebruik maken van mijn technische bijstand en een profiel hebben op https://netwerklokaaltalent.be kunnen nu gebruik maken van een module “Mijn investeringspiramide” die ik laten programmeren heb (zie afbeelding).  Daarin kan je de opbouw van jouw vermogen ingeven in edelmetaal, crypto’s, aandelen, cash,… en aangeven hoeveel % je van een asset in portefeuille wil hebben.  Aan de hand van de marktprijzen berekent de module of je wat zou moeten bijsturen.  Als de waarde van jouw crypto’s bijvoorbeeld sterk stijgt geeft de module aan dat jouw positie in edelmetaal ondergewaardeerd is.  Je kan dan beslissen om wat edelmetaal te kopen en te betalen met crypto om de piramide terug in evenwicht te brengen.
 
Ik laat nu ook een module bouwen die een mail stuurt wanneer een drempel overschreden wordt.  Als jouw crypto-portefeuille met +20% gestegen is in waarde terwijl je aangegeven hebt bij de drempel van +20% verwittigd te worden dan krijg je een mail waarin gemeld wordt dat het interessant kan zijn om winst te nemen.  Je kan dan wat winst omzetten naar dollar in jouw crypto-portefeuille, of er zilver of goud mee kopen.  Omgekeerd kan je ook een mail krijgen wanneer de waarde met een % gedaald is met de melding dat je misschien wat kan bijkopen.
 
Je geeft deze parameters (eventueel met mijn hulp) zelf in waardoor je automatisch verwittigd wordt dat je actie kan ondernemen.  Zo kan je in een jaar tijd jouw investering in crypto laten verdubbelen in waarde, zie video van een bewezen strategie volgen.  Op deze manier ben je niet afhankelijk van mij om jouw portefeuille op te volgen maar gebeurt dit vanzelf op basis van jouw eigen parameters.
 
Mensen die mijn Bitcoin helpdesk hulp inroepen en onbeperkte support vragen gedurende 1 jaar staan 20% van hun winst af.  Dat was vroeger mijn inkomen maar dat verandert nu.  Nu wordt die 20%, in overleg, als donatie geschonken aan organisaties die bouwen aan de nieuwe wereld.  Een eerste organisatie ontvangt nu de volle 20% van de meerwaarde van mensen die er voor kiezen hun 20% van hun winst te schenken aan deze organisatie.  Een proefproject dat allicht navolging zal krijgen.
 
Om positief af te sluiten: de corona-periode heeft heel wat mensen wakker gemaakt en velen onder ons begrijpen dat een nieuwe en mooiere wereld begint bij onszelf.  Schaduwwerk of onze eigen trauma’s en karaktereigenschappen helen en bijsturen is daarbij de sleutel.  Wat mij tot tranen toe bewogen heeft is de podcast van Brecht Arnaert bij Jorn Luka waarbij Brecht zich als hoofdredacteur van zijn beleggingsblad helemaal kwetsbaar opstelt en de Franstalige doder van zijn vriend Yannick vergeeft.  Je moet er de moed maar voor hebben.
 
Wat ook deel uitmaakt van ons ontwakingsproces is dat we met onze wetten en regels in de jurisdictie zitten van het maritieme of handelsrecht.  Alles is gebaseerd op contracten.  Als je dus naar de rechtbank moet als huisarts omdat je het verboden medicijn Ivermectine voorschreef en daarmee het leven redde van patiënten, word je in het ongelijk gesteld.  Het gaat niet om rechtvaardigheid, het gaat om contracten.  En als “natuurlijke persoon”, gecreëerd door de overheid, dien je je te houden aan de miljoenen wetten en regels.  Ook al betekent dat de dood van jouw patiënten.  Huisarts Vingerhoets kan er van meespreken.
 
Hoe meer absurde wet-en regelgeving er komt, hoe meer mensen het verschil zullen leren kennen tussen werken als man of vrouw in private capaciteit en werken als persoon in het publieke rechtssysteem.  Zoals ik.
 
Met genegen groeten,
 
 
Geert
 
 
3898972A-6FDE-42B4-9279-BF8677F0675C.jpeg
 
647BB5FD-D40C-44E8-B99D-4583F6B32BD3.jpeg
 
5E680964-548C-4C8B-830F-2E10A261AF1D.jpeg
 
52000F05-B2BA-483E-8062-1078105856C6.jpeg
 
D9F71C71-7AF3-46FC-AA0B-6C1AA361653A.jpeg

Meer weten over:
Leestijd: 3 minuten en 48 seconden