Komt de crash er aan ?

Beste mensen,

 
Komt de crash er aan ?  Ik denk van wel.  Alles wat we zien en meemaken op deze planeet is zo goed als gepland.  Het einde van dit monetaire systeem is voorzien en gepland.  Een fiat-geldsysteem dat eindeloos geld kan bijprinten op een eindige planeet moet vroeg of laat ontsporen en catastrofale gevolgen veroorzaken.  We weten dit al langer maar het duurt altijd langer dan we verwachten.  De elite heeft tijd.
 
Maar de tekenen aan de wand worden alsmaar duidelijker.  In Breda stelde Marcel Messing zijn nieuwste boek voor: “De grootste omwenteling aller tijden” met sprekers zoals Peter Vereecke, Mattias Desmet, Marianne Van den Dungen en auteur Erwin Pasmans   De boodschap laat niets te wensen over: er is niet veel tijd meer.  We moeten het kwaad in de wereld onder ogen zien, oprecht spreken en elkaar aansporen wakker te worden.  We dreigen naar een totalitair regime af te glijden.  Onze vrijheid staat op het spel.
 
In het webinar van Safecapital.eu lichtte Brecht Arnaert een tip van de sluier op wat de Daniel Code als Bijbelse apocalyps zou kunnen betekenen op vlak van het voorspellen van de crash.  Daar zal hij in de Lentemeeting van 20 april dieper op ingaan.  In het webinar berekende crypto-expert Tim Broekmans wat Bitcoin in deze eindfase zou kunnen gaan doen.  Zijn technische analyse concludeerde dat Bitcoin richting €157.000,- kan gaan in de huidige bull-run.
 
Martin Vrijland voorziet dat Bitcoin, en ja… alleen Bitcoin, enorme hoeveelheden rondzwalpend geld zal opslokken.  Ik kan hem geen ongelijk geven.  Het is al jaar en dag mijn intuïtieve aanvoelen dat we maar beter wat van die Bitcoin in portefeuille hebben.  Allicht zal een mega-gebeurtenis een schokgolf genereren in het financiële landschap waarbij de geplande uitrol van de CBDC ingang kan vinden.  Faalt de CBDC, wat door Centrale Banken gecontroleerd wordt, dan zal de vrije ( ? ) decentrale Bitcoin wereldfaam maken.  Ik gok nog steeds (misschien naïef ?) dat Bitcoin een ontwerp is van The Good Guys en terug een solide geldsysteem in de wereld brengt. Student Alexis Pille vraagt inzake zijn masterproef over de digitale euro om de enquête even te willen invullen inzake de CBDC. Het is een steun voor hem als daar even 5 minuten de tijd voor neemt, zie onderaan.
 
Toch blijf ik vasthouden aan mijn strategie en zal ik in deze bull-run meerwaarde in mijn crypto-portefeuille blijven omzetten naar fysiek zilver, goud of dollars om cash te hebben wanneer alles in waarde daalt en cash, ondanks de inflatie, koning wordt.  Wie zijn investeringspiramide op orde heeft komt ongetwijfeld beter uit de crash dan de buurman die zijn centen nog toevertrouwt aan een twijfelachtige derde partij.  De Fear & Greed index is daarbij ook goede graadmeter: winst nemen bij Extreme Greed en bijkopen bij Extreme Fear.
 
Zelf heb ik een periode van mijn leven afgesloten door een week stilte te beleven in een abdij.  Het zelfstandige leven ligt nu achter mij, ik ben begonnen aan een nieuw hoofdstuk: het leven van een autonome man die zijn talent in de wereld blijft zetten.  Op dat vlak heb ik een fantastisch boek gelezen van Gunther Landrie: “Wees slim en ga niet naar school”.  Een boek dat ik zelf geschreven zou kunnen hebben.  Ik heb ook zelf mijn eigen verhaal op papier gezet, nl. “Bitcoin Helpdesk - Mijn verhaal” waar ik mijn verhaal uitgeschreven heb.  
 
Het is mijn aanvoelen dat we naar een tijd gaan waar we elkaar nodig zullen hebben.  Elk met onze talenten.  Te waarderen in een monetair ecosysteem.  Daarvoor heb ik de site https://netwerklokaaltalent.be/ opgezet.  Daar kan je jouw talent & middelen ingeven en aangeven op welke manier je gewaardeerd wenst te worden.  Heb je behoefte aan iets ?  Met een Vraag kan je jouw behoefte kenbaar maken.  Laten we nu al oefenen om beroep te doen op elkaars talenten zonder er steeds een handeltje in euro van te moeten maken.  Maak er gebruik van !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
IMG_8419.jpeg
 
 
 
A4F4035B-0CFC-4C29-AF37-0D6B2FCBB4C5_4_5005_c.jpeg
 
 
Wees slim en ga niet naar school.jpeg
 
 
 
Student vraagt hulp in kader van masterproef digitale euro
 
Zoals ik je al had verteld ben ik nog student. Voor mijn masterproef doe ik onderzoek naar de adoptie van de digitale euro in België. Ik zoek nog heel wat respondenten dus als u mijn enquête wilt helpen verspreiden onder uw netwerk dan zou ik dat enorm appreciëren.
 
Het is namelijk een relevant onderwerp, zeker voor mensen die vrijheidsgezind zijn en zo kent u er velen.
Op deze manier kan ik de proffen en academici die positief zijn over deze ontwikkeling ervan overtuigen dat er een groep mensen is die hier niet zo enthousiast over is!
 
Hier is de link: 
 
Alvast bedankt!
 
Met vriendelijke groeten 
Alexis Pille
 
 
 
 
F10E852C-A773-499F-BB7B-DD3ECEC3C47C.jpeg
 
 
Leestijd: 4 minuten en 2 seconden